Välkommen till Kikkulis Blogg

Idag tar vi ett nytt kliv på förlaget och öppnar en blogg med externa bloggare. Syftet är att fler ska få ut sina berättelser om hästar, funktionshinder, sjukdomar och samhällsutmaningar. Under våra 25 år har otaliga manus passerat våra lektörer och vi upplever att många av de manus vi har fått tacka nej till borde ha publicerats och spridits. De kanske hade haft betydelse för någon som hade behövt läsa om någon annan som befinner sig i en liknande situation. För oss räcker det att en berättelse kan hjälpa EN människa därute för att vi ska känna att vi gör ett gott jobb. Tyvärr finns det dock ingen möjlighet till att trycka böcker av alla manus vi får in. Vi måste, precis som alla andra förlag, sålla och välja ut med omsorg.

Vår förhoppning med denna blogg är att fler ska kunna delge sina berättelser till sina medmänniskor och stärka dem i vardagen. Vill du berätta din story och delge den? Kontakta oss på förlaget. Vi vill gärna att du ska få den möjligheten. Maila info@kikkuli.com

Vi hoppas att du vill hjälpa oss och sprida att bloggen finns så att både författare, skribenter och läsare hittar hit. Tillsammans kan vi förändra vardagen för drabbade till det bättre. Och skapa ett större intresse för våra fantastiska hästar.

Vid pennan

Anna Lärk Ståhlberg – Chefsredaktör på Kikkuli Förlag

Lämna en kommentar